Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Univelkaa

Eilen kävin siis lenkillä kello puoli kymmenen jälkeen illalla. Pidin siitä kyllä todella; ilta-aurinko paistoi, ja sai mennä aivan rauhassa, kun suurin osa ihmisistä oli vetäytynyt jo sisätiloihin. Muutama lenkkeilijä tuli kyllä vastaan ja muutamia illanviettäjiäkin oli, mutta ei sen suurempaa :) Nautin kyllä siitä hetkestä täysillä! Korvissa soi niitä ihania vanhoja, muistoja mieleen herättäviä kappaleita, kuten PmmP:n Lautturi.



Yö sitten menikin sen verta huonosti, että unen sain vasta puoli 3 kiinni, ja heti aamusta oli pakollisia menoja. Unta tuli yhteensä siis 2½ tuntia. Päätin jo siinä vaiheessa, että lepäilen kotiin tullessani, ja että Zumbat saavat jäädä nyt kyllä toiselle päivälle. Harmittihan se kyllä, mutta omaa kehoaan kannattaa kuunnella, eikä rasittaa liikaa.



Tänään kuitenkin levättyäni tuli käytyä tivolissa, kun siitä oltiin jo aiemmin sovittu. Olen hieman pettynyt itseeni. Annoin nimittäin luvan itselleni hetken mielijohteesta syödä pehmiksen "huomisen vuosipäivän (minun ja poikkiksen 3v päivän) kunniaksi". Niin, se vuosipäivä on vasta huomenna! Hohhoijjakkaa... En kyllä tosiaan tiedä, minne se itsekuri yhtäkkiä hävisi. Ja lisäksi olemme sopineet, että lähdemme huomenna syömään Heselle. Tuli niin huono omatunto, ettei tekisi mieli antaa itselleen lupaa siihenkään D: No, lupaan itselleni, että saan syödä huomenna kerrosaterian. Katsoin nimittäin juuri Hesburgerin sivuja, ja kaikki ateriat sisältävät sen 800-1100 kaloria. Samapa tuo on, paljon kaloreita jokaisessa mahdollisessa ateriassa, ellei sit ota jotain salaattia tai vastaavaa. Mutta salaattia saa kotoakin, ja siinä vaiheessa ois sama jättää käymättä, joten valitsen ihan kunnon aterian! Ja tekee mieli tosiaan syödä maha ihan täyteen kerta mennään käymään. Mutta jos oikeasti tulee niin huono omatunto, etten kestä, niin sitten jotain muuta. Ja eikä naksuja tai karkkeja tai jäätelöä, se on sovittu. Vuosipäivä on vain kerran vuodessa. :)




Tavoitteet

Huomenna
Otan iisisti, pyöräilyä paikasta toiseen

Keskiviikkona
Pumppi-tunti 60min

ps. huomenna viikkopunnitus, kylläpä jänskättää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti