Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Univelkaa part 2

Otsikko kertoo kaiken. Viimeksi, kun kirjotin, niin sain unta 2½ tuntia, seuraavana yönä 6 ja tänä yönä kuitenkin olen saanut nukkua hieman reilummin. Tuntuu, että olen vasta nytten herännyt, kun sain kahvia. Herätessäni klo 15 tuntui sille, että ei ole puhettakaan jumppaan menosta (väsytti vieläkin armottomasti), joten se jäi. Nyt ajattelin, että voisin lähteä iltalenkille, ettei jää liikkuminen ihan pois. Harmittaa kyllä, sillä tällä viikolla ei ole enää ollenkaan jumppia juhannustauon takia. Täytyy ruveta siis lenkkeilemään ahkerasti.



Vuosipäivää juhlimassa

Eilen oli tosiaan minun ja poikkiksen 3-vuotispäivä. Pelkkään löhöilyyn päivä ei jäänyt, sillä kävimme pelaamassa minigolfia ja keilaamassa. Ja kuten edellisessä postauksessa suunnittelinkin, niin kävimme Hesburgerissa syömässä. Olin hirveä läski, ja otin vielä kerrosateriaan euron lisän, hyi minua. Nyt saa herkuttelut jäädä seuraavaksi viikonlopuksi (29.6.-1.7.) . Juhannuksenakin olen päättänyt syödä terveellisesti, ja ajattelinkin julkaista tänne muutamia juhannusruokavinkkejä :P

Illalla katsoessamme elokuvaa poikkikseni veti sipsejä. Kyllähän sitä mieli itselläkin niitä teki, mutta päädyin kevyemmälle linjalle, kuten olin itselleni jo aiemmin luvannut:

2 kalkkunavoileipää, kevyt kermaviiliä Ranch-mausteella sekä paprikaa ja porkkanaa + tietenkin pullollinen kevytkolaa :)

... Ja oli parempaa kuin sipsit!





Viikkopunnitus

 Paino 67.1kg, eli yhteensä -2,1 kg.

Olen hieman pettynyt, sillä kävin sunnuntaina puntarilla, ja se näytti 66.7kg. Olin virallisena punnituspäivänä (eilen) melkein masentunut, mutta lohduttauduin sillä, että suunta on alaspäin, ja että naisilla esim. kuukautiskierto vaikuttaa painoon eri kuukauden kausina. Mitä tästä opimme; älä käy välissä puntarilla, niin ei tarvitse pettyä! :P Mutta niin, tästä tämä jatkuu!

... Ja anteeksi kauheasti, kun en ole vieläkään laittanut niitä mittoja omasta vartalosta! En nimittäin ole viime aikoina ollut kauheasti kotona. Mutta jos sitä ensi viikolla saisi viimeistään aikaiseksi viikkopunnituksen yhteydessä! =)



Tavoitteet

Tänään, huomenna ja ylihuomenna lenkkeilyä, lenkkeilyä ja lenkkeilyä

 pyörän kanssa tai jaloin


2 kommenttia:

  1. -2,1kg on jo tosi hyvä pudotus! :) Onnea siitä. Ite vieläkin kamppailen herkuttelujen kanssa niin, etten ole kolmen kuukauden aikana laihtunut kiloissa kuin 3-4kg.. Välillä tulee sellanen olo et miten voin olla näin saamaton, mut toisaalta ei itselleen saa olla liian ankara ja päätin jo tän projektin alussa et keskityn enemmän siihen lihaskunnon kehittämiseen kun varsinaiseen laihduttamiseen. :)

    Mut sulla vaikuttais olevan hyvä draivi päällä, tsemppiä sinne :) Ja hauskaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Riina! :) Joo kannattaa se pitää 1 herkkupäivä viikkoon (mutta kohtuuden rajoissa), ettei itseltään kiellä kaikkia herkkuja. Ei elämä saa olla liian tiukkaa, eihän sitä jaksaisi! :)

      Tsemppiä sullekin, ja hyvää juhannusta!

      Poista