Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Liikunnan iloa

 Superbodyssa

 Tänään kävin tutustumassa Superbodyyn. Lähtö oli kyllä hieman hankala, sillä yleensä jumpat ovat olleet iltaisin, ja tämä tunti oli jo aamusta. "Ei kun vaan ylös ja ulos, on sekin alta pois", ajattelin, ja se kannatti.

Superbody sisälsi helppoja askelsarjoja punttien kanssa ilman hypähdyksiä. Puntteja käytettiin enemmän mitä muilla käymilläni tunneilla, (V-P-R, Kuntojumppa) ja kädet saivat todella hyvää treeniä. Tunnin esittelyssä sanotaan, että tunnilla käytetään myös useasti pumppitankoa ja kuminauhoja, mutta tällä tunnilla niitä ei käytetty lainkaan. Tunti sisälsi paljon kyykkyjä, ja tietenkin tutut vatsalihas yms.-treenit matolla. Hyppyjä tunti ei sisältänyt lainkaan. Jokaisella tunnillahan tähän asti on käytetty puntteja ja mattoa, mutta tunnit eivät kuitenkaan ole aivan samanlaisia :) Joillakin keskitytään enemmän liikesarjoihin, joillakin lihasosuuksiin jne. Joissakin tarvitaan enemmän kuntoa, joissakin enemmän taitoa. Monissa tunnin esittelyissä lukee, että jos tunti sopii myös aloittelijoille, ja Superbody kuuluu tähän ryhmään.

Olo oli todella hyvä tunnin jälkeen, ja olen kiitollinen, että lähdin väsymyksestä huolimatta. Tämäkin tunti meni putkeen ongelmitta, ja vain kerran tunsin semmoista suurta fyysistä väsymystä tunnin alkupuolella, mutta sekin meni hetkessä ohi. Askelsarjat alkavat tulla tutuiksi, ja saan tuntea onnistumisen iloa pysyessäni mukana muun ryhmän mukana. Rytmitaju on jo parantunut näillä neljällä ensimmäisellä tunnilla, ja osaan jo ottaa kädet mukaan useimpiin liikkeisiin ongelmitta. Huomaan myös, että kunto paranee paranemistaan, ja liikunnasta voi nauttia aivan eri tavalla väsyttämättä itseään aivan piippuun. :)

Vielä haluan testata Zumban, Circuit trainingin, Kahvakuulan, Kuntopiirin ja Powerstepin. Kirjoittelen sitä mukaa testattuani tunteja omia fiiliksiäni kyseisiltä tunneilta, ja että miten ne sopivat tämmöiselle huonokuntoiselle aloittelijalle :) Sen jälkeen voin ruveta miettimään, että millä tunneilla rupean aktiivisesti käymään tänä kesänä.




I ♥ shopping

Jes, taas yksi urheiluvaate enemmän! :) Aiemmin olen käyttänyt normaaleja rintaliivejä liikkuessani, mutta nyt ostin tämmöiset. Ohjeet oikeanlaisten urheiluliivien ostoon löysin täältä.




Connie Sport top, Ginatricotista 14,95€
(KLIK!)

Tänään testasin nämä liivit. Mielestäni liivit ovat mukavan napakat ja tukevat, eivätkä rinnat hölsky minne sattuu. (Ihmeellistä kyllä, kun noin halvat olivat :D) Selässä ja rintojen välissä olevat reiät viilentävät menoa. Urheilu nämä päällä oli huoletonta ja mukavaa. Värejäkin löytyy monia, pinkistä lähtien! Jos innostut ajatuksesta ostaa tämmöiset halvat urheiluliivit, huomioi mennessäsi sovittamaan niitä, että koko voi olla omaa kokoasi yhden isompi. Näin ainakin minulle kävi. Olen siis M-kokoa, mutta L-koko oli minulle sopiva. Kyllähän siinä hieman järkyttyi, mutta älysin, että se johtuu liivien mallista. :) Mutta joka tapauksessa kannattaa ottaa koppiin liivejä sovittaessa (olivat sitten liivit mitkä tahansa) useampi koko.




Tänään meinasin palkita itseni jäätelöllä ja suklaapatukalla. nam =P Mutta tietenkin sitäkin rajoitetussa määrin niin, että kalorimäärä on max. 550. Olen mielestäni ansainnut sen ahkerasta viikosta =)

Tavoitteet

 Huomenna
Lenkille, todennäköisesti sadetta uhmaten. Mutta jos sataa ihan toivottoman paljon, täytyy esim. jumppailla kotona.

Maanantaina
Let's try ZUMBAA!






.... Ja vielä näin lopuksi tämmönen, ainaki ittelle tullee tästä kappaleesta hyvä fiilis! :)


2 kommenttia:

  1. Zumba on kivaa mutta ite tykkään enemmän harrastaa sitä yksin kuin isossa ryhmässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekki aattelin aiemmin, että hankin niitä Zumba DVD:itä, mutta sama nyt käyvä ryhmätunneilla kun niille samalla maksulla pääsee :)

      Poista