Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. kesäkuuta 2012

Edistymisen tunne, paras tunne





... Eipä sitä viikossa odotakaan näkyvänkään mitään suurempia muutoksia. Edellisen viikon (lähtötilanteen) kuvat voit katsoa täältä. 

 Vatsa-peppu-reisijumpassa (V-P-R)

Eilen tuli siis testattua V-P-R- jumppa. Tunnilla keskitytään erityisesti naisten ns."ongelma-alueisiin", eli vatsaan, peppuun ja reisiin. Ensimmäinen puoli tuntia tehtiin yksinkertaisia askelsarjoja, jonka jälkeen otettiin kuminauhat ja puntit esille. Lisäksi tunti sisälsi vatsalihaksia yms. Teho tuntui hyvin kyseisillä alueilla! 

En tiedä mistä tämä johtuu, mutta minusta tuntuu, että pärjäsin todella hyvin tällä kertaa. Ennen kuin lähdin jumppaan, oli ehkä myös hieman masentunut fiilis siitä, että niin paljon on ollut hukassa viime kerroilla. Mutta tällä kertaa tosiaan pysyin mukana, enkä väsynyt samalla tavalla kuin viime kerroilla. Onkohan syynä se, että kunto alkaa parantumaan? Mutta paras tunne on kyllä se, että edistyy ja huomaa jaksavansa paremmin! :) Innostus jumppiin sen kun vaan suurenee!






Tavoitteet

Tänään
Otan hieman rennommin. Käyn kaupoissa pyöräillen rauhallista tahtia, pieniä spurtteja välissä.

 Huomenna
Reipasta pyöräilyä n.60 min









Meinasin ostaa tänään uusimman PMMP:n levyn vauhdittamaan lenkkejä. Mikä sen parempaa kuin kuunnella rauhassa, kenenkään häiritsemättä PMMP:n uusinta tuotantoa luonnon helmassa




ps. I love summer so much

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti