Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Alkoholia ja kuntojumppaa



 Viikonloppu

Niin, niinhän se sitten meni. Yksi asia johti toiseen ja toinen kolmanteen ja löysin itseni juopottelemasta kavereiden kanssa. Hmm... :D Siinäpä sitten vierähtikin kavereiden luona 3 päivää ja liikkumisesta ei ollut tietoakaan. Noh, onneksi sentään ei mennyt niin huonosti, että olisin syönyt mitä sattuu. Yleensä, kun juo, tulee naposteltua kaikkea sipsejä yms, ja seuraavana päivänä yleensä haetaan kebabbia pizzeriasta, mutta ei tällä kertaa. Pysyin siis terveellisellä ruokavaliolla.




 Kuntojumpassa

Eilen otin itseäni niskasta kiinni, ja lähdin Kuntojumppaan. Tunti oli todellakin vauhdikas, ja sisälsi helppoja askelsarjoja (sopii aloittelijallekin), punttien kanssa työskentelyä sekä liikkeitä kuminauhan kanssa. Harmi vain, että jouduin keskeyttämään 35 minuutin jälkeen 10-15 minuutiksi, sillä tuntui, että taju lähtee. En ollut ymmärtänyt juoda välillä, sillä edellisellä Pumppitunnilla tunnin vetäjä huolehti juomatauoista, ja nyt vain odotin ja odotin juomataukoa... huonoin seurauksin. Vaikka tunti ei mennytkään putkeen, olen ylpeä itsestäni siinä, että jatkoin olon parantuessa ja tein mukana, vaikkakin hieman omalaatuisella tavalla :D Minulla ei nimittäin juurikaan ole rytmitajua, ja käsien ja jalkojen liikkeiden yhdistäminen tuottaa minulle suuria hankaluuksia. Mutta luotankin nyt vain siihen, että opin ja rytmitaju paranee vähitellen! :)






Puntari

 Viikkopunnituksen aika. Kyllä osaa jännittää. Mutta tulos on positiivinen, nimittäin 67,7kg, eli -1,5kg! Ei minulla kyllä koskaan ole lähtenyt noin paljoa viikkoon.. Ja puhutaan, että hidas painonpudotus on paras. Pitää vielä miettiä, että täytyisikö minun lisätä vielä jotain ruokavalioon... Hmm. Katsotaan, miten tämä lähtee etenemään. :) Mutta olen todella tyytyväinen!




Tavotteita

 Tänään
Kävely/hölkkälenkki n. 60min

Huomenna
 V-P-R - eli vatsa-peppu-reisi - tunti 60min, pyöräillen paikalle



ps. keksin semmoisen kivan idean, että rupeis ottamaan itsestänsä kuvan joka viikko, ja tekisi niistä semmoisen videon, että miten vartalo muuttuu! :) Julkaisen sen tietenkin täällä lopuksi, kun pääsen tavoitteeseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti