Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Viikkoaikataulua luomassa ensimmäistä kertaa

Hävettää.

Tunnesyönti, ei hyvä. Mutta nyt päätin, että saan syödä herkkuja seuraavan kerran 20.-22.7. välillä rajoitettuna 550 kaloriin, eli kahden viikon päästä. Ei tunnu hyvälle kirjoittaa tämmöisiä tänne, mutta päätin, että kirjoitan kaiken, miten on mennyt. Oppiipa ainakin virheistä. Nyt saa moittia! :D




Ajattelin kokeilla nyt tämän viikon liikuntoja ihan viikkoaikataululla, ja kokeilla, miten semmoinen käy minulle, ja nähdä varsinkin, miten se vaikuttaa painonlaskuun :) Hieman kyllä stressaa, että miten jaksan, mutta oon päättänyt mennä tän viikon näiden aikataulujen mukaan vaikka väkisin!

Liikunta-aikataulu ajalle 8.-15.7.

Sunnuntai
Juoksu/Kävelylenkki 60min

Maanantai
Zumbatunti 60min

Tiistai
Juoksu/kävelylenkki 60min
/ vapaa (tahdon vielä olla armollinen itselleni tässä vaiheessa, ja liikkua omien tuntemuksien mukaan!)

Keskiviikko
V-P-R - tunti 60min

Torstai
Pumppitunti 60min

Perjantai
Juoksu/kävelylenkki 60 min

Lauantai
Superbodytunti 60min

Sunnuntai
Vapaa!



Vartalokuvia





Muutoksia, mitä itse näen omassa vartalossani, ovat käsien ja jalkojen kiinteytyminen pikkuhiljaa. Lisäksi vyötärö on kaventunut mukavasti :) Ehkä nämä muutokset eivät näy näissä kuvissa, mutta itse huomaan sen kyllä. :)


Juoksuohjelma









Tänään tavoittelen näitä kahta pykälää juoksujeni kohdalla. Rupean vähentämään lenkilläni kävelyn määrää pienemmäksi kuin juoksemisen, ja pidän tavoitteena tuon 3 min kävelyn ja 4min juoksun, mutta välillä kävelen väliin sen 5min, jos tuntuu ettei jaksa. Tämmöistä vuorottelua siis koko 60min!

11 viikon juoksuohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.


Hyvää ja liikunnantäytteistä alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti