Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. kesäkuuta 2012





Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Sataa, sataa ja sataa. Koko viikko on mennyt sen takia piloille, argh!! Oon tosi vihanen sen takia.


Maanantai: Oli pakko jäädä kotiin, sillä väsytti niin sikana. Oli hyvä ilma.

Tiistai: "Nyt minä menen sinne Zumbatunnille, jes! :) " Lähdin polkemaan kotoa, ja alkoi satamaan. No, takki ei pitänytkään niin hyvin sadetta, ja kun pääsin jumppapaikan pihalle, niin olin ihan märkä. Ja minä tyhmä olin laittanut jumppaan tarkoitetun t-paidan valmiiksi päälle, eikä vaihtopaitaa ollut. Eikun takaisin polkemaan, kylläpä otti päähän.

Keskiviikko: Kävin kaupassa, jolloin rupesi satamaan. Söin kotona, ja sade vain jatkui. Odotin, että pääsen lähtemään V-P-R - tunnille. Bussiinkaan en olisi enää kerennyt, sillä kotoani kulkee bussi kerran tuntiin, ja kävelyynkin menee aikaa kaupungissa. Sade pilasi suunnitelmat taas.

Tänään!! Tänään menen sinne Pumppitunnille vaikka pää kainalossa! Jos sataa, niin lähden kaupunkiin tuntia ennen jumpan alkua, ja sateenvarjo vaan mukaan. Alkaa ottaa jo päähän tämä liikkumattomuus. Lenkillekään ei oo kauheesti tehnyt mieli mennä, sillä lenkkeilin viime viikolla aika paljon.




Viikkopunnitus

Kävin vaa'alla tiistaina, ja puntari näytti 66,7kg eli -2,5kg! Pikkuhiljaa hyvä tulee :)



Tavoitteet

 Tänään
Pumppitunti 60min

Lauantaina
Superbody-tunti 60min



Ruokavalio

Ruokavalio on kuitenkin pysynyt kondiksessa liikkumattomuudesta huolimatta :) En oo herkutellut siis vuosipäivän jälkeen (19.6), jolloin söin hampurilaisaterian, mutta makeaa en oo syönyt 1vk 5pv:ään. Alkaa tehdä jo tosissaan mieli! Mutta huomenna sitten vasta :) Mielestäni kyseinen hampurilaisateria ja juhannuksen juominen olivat liikaa, ja ajattelin pitää viikon tauon herkutteluissa. Ja hyvinhän se itsekuri on pysynyt! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti